Specialist in vervoer van bijzondere goederen

  • 90 jaar kwaliteit in logistiek
  • 100% Hollands vernuft
  • Schadevrij, compleet en op tijd geleverd

Designtegels.nl

Gepubliceerd op 15 oktober 2013
Designtegels.nl

De heldere tarieven en afspraken die Hoekstra Sneek maakt, deed ons besluiten met hen in zee te gaan.

Hoekstra is erg flexibel en ze komen afspraken altijd na. Daardoor is het prettig samenwerken. Zij spelen goed en snel in op plotselinge transportaanpassingen en de communicatie daarover verloopt uitermate snel en correct.

Lang niet alle transporteurs leveren ook aan particulieren; deze zijn vandaag de dag lastig te vinden. Hoekstra Sneek doet dat wl en zonder torenhoge tarieven voorgeschoteld krijgen. Zeker gelet op de producten die wij verkopen! Meestal zijn het behoorlijk zware pallets met breekbare tegels! De heldere tarieven en afspraken die Hoekstra Sneek maakt, deed ons besluiten met hen in zee te gaan.

Samenwerken met Hoekstra voelt voor ons alsof we met een warme familie te maken hebben. We zijn erg gelukkig met het totaalplaatje dat Hoekstra Sneek voor ons verzorgt. Dat heeft ons de afgelopen jaren in staat gesteld om onze klanten veel beter van dienst te zijn waardoor wij een flinke groei hebben kunnen doormaken. De zorg die wij voorheen bij transporten hadden, is geheel weggenomen en dat werkt bijzonder prettig!

Wij zijn van mening dat Hoekstra het spelletje goed begrepen heeft.

Martijn Dijkstra, directeur Designtegels.nl

Martijn Dijkstra, directeur Designtegels.nl De heldere tarieven en afspraken die Hoekstra maakt, deed ons besluiten om met hen in zee te gaan. Martijn Dijkstra, directeur Designtegels.nl