Specialist in vervoer van bijzondere goederen

  • 90 jaar kwaliteit in logistiek
  • 100% Hollands vernuft
  • Schadevrij, compleet en op tijd geleverd

Faber

Gepubliceerd op 30 oktober 2013
Faber

Wij stellen hoge eisen aan onze producten en dus ook de logistieke afhandeling. Daarom kiezen we bewust voor Hoekstra. Zij hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding en hun performance past prima bij onze kwaliteitsorganisatie.

Het vervoer van sfeerhaarden en schouwen van natuursteen vraagt om grote zorgvuldigheid en die biedt Hoekstra BV ons. Dit geldt net zozeer voor onze luxe Stoves-fornuizen.

Wij maken gebruik van de warehousefacliteiten van Hoekstra BV. Alle handelsartikelen worden rechtstreeks door de leveranciers in het warehouse in Sneek afgeleverd. Hoekstra BV zorgt ervoor dat alle producten op klantniveau worden verzameld, voorzien van de juiste documenten en transportklaar worden gemaakt. In Nederland en BelgiŰ verzorgen ze voor ons ook de dagelijkse distributie.

RenÚ IJdema, Finance Director Glen Dimplex Benelux

Faber Wij stellen hoge eisen aan onze producten en dus ook de logistieke afhandeling. Daarom kiezen we bewust voor Hoekstra. Zij hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding en hun performance past prima bij onze kwaliteitsorganisatie. Faber