Specialist in vervoer van bijzondere goederen

  • 90 jaar kwaliteit in logistiek
  • 100% Hollands vernuft
  • Schadevrij, compleet en op tijd geleverd

Plieger

Gepubliceerd op 30 oktober 2013
Plieger

Hoekstra besteedt serieuze aandacht aan onzegoederen en dat merken we in de prestaties. Korte lijnen maakt de samenwerkig prettig en professioneel.

Sanitair, CV ketels, radiatoren, het zijn bij uitstek kwetsbare producten die we niet zomaar door iedere vervoerder kunnen laten afleveren.

Binnen onze organisatie Plieger / ThermoNoord hebben we te maken met pieken in het af te leveren volume. Daarnaast passen bepaalde regios soms lastig in onze eigen distributieplanning. Voor dit deel van ons transport werken we al meer dan tien jaar samen met Hoekstra BV.

Ze besteden serieuze aandacht aan de goederen en dat merken we in de prestaties. Wat ook mee speelt is dat ze slechts n distributiecentrum hebben waardoor bijvoorbeeld ons sanitair niet meerdere malen wordt overgeslagen. De lijnen zijn kort, dat maakt de samenwerking prettig en professioneel.

Fokke Knook, manager Logistiek , Plieger BV

Plieger Hoekstra besteedt serieuze aandacht aan onzegoederen en dat merken we in de prestaties. Korte lijnen maakt de samenwerkig prettig en professioneel. Plieger