Specialist in vervoer van bijzondere goederen

  • 90 jaar kwaliteit in logistiek
  • 100% Hollands vernuft
  • Schadevrij, compleet en op tijd geleverd

Tuinmeubelland

Gepubliceerd op 15 oktober 2013
Tuinmeubelland

Transport geeft een flinke logistieke druk op onze organisatie, die wij graag uitbesteden aan Hoekstra Sneek.

Tuinmeubelland is n van de grootste aanbieders van tuinmeubelen in Nederland. Dit geeft een flinke logistieke druk op onze organisatie, die wij graag uitbesteden aan Hoekstra.

Het belangrijkste aan de samenwerking met Hoekstra is, dat de verwachtingen van onze klanten worden waargemaakt. Dat wil zeggen: duidelijke klantafspraken, tijdige en correcte levering van de bestelling en een vriendelijke chauffeur. Hoekstra is in dat opzicht het visitekaartje van Tuinmeubelland.

Wij merken dat onze klanten met name erg tevreden zijn over de communicatie met Hoekstra . Onze klant krijgt bijvoorbeeld de avond voor levering een bevestigingsmail. Op de ochtend van levering stuurt Hoekstra een SMS met een aflevertijd binnen een tijdvak van maximaal twee uur. Zo hoeft de klant niet de hele dag te wachten tot de tuinmeubelen worden afgeleverd. Verder zijn de chauffeurs van Hoekstra altijd bereid om onze klanten even te helpen met het plaatsen van de tuinmeubelen.

Kortom, Tuinmeubelland is erg tevreden over de samenwerking met Hoekstra Sneek en kijkt met vertrouwen uit naar de voortzetting van deze samenwerking.

Mark ten Teije, directeur Tuinmeubelland Dronten
Tuinmeubelen en meer online

Mark ten Teije, directeur Tuinmeubelland Transport geeft een flinke logistieke druk op onze organisatie, die wij graag uitbesteden aan Hoekstra. Mark ten Teije, directeur Tuinmeubelland