Specialist in vervoer van bijzondere goederen

  • 90 jaar kwaliteit in logistiek
  • 100% Hollands vernuft
  • Schadevrij, compleet en op tijd geleverd

Hoekstra BV wint landelijke ondernemersprijs transport en logistiek 2015

Gepubliceerd op 24 november 2014
Hoekstra BV wint landelijke ondernemersprijs transport en logistiek 2015

Uit handen van Minister Schultz van Haegen ontving Hoekstra uit Sneek afgelopen zaterdag de landelijke ondernemersprijs voor Transport en Logistiek voor middelgrote logistiek dienstverleners. De uitslag van de jaarlijkse verkiezing werd bekend gemaakt tijdens het TLN jaarcongres.

Het jaarthema van de verkiezing was dit jaar onderscheidend ondernemerschap. Hoekstra werd geprezen om de grote betrokkenheid van de medewerkers bij procesverbetering en verbreding van het dienstenpakket. Volgens de jury is dit het resultaat van gevoerde beleid van dit sterke, maar zeker ook sociale familiebedrijf. De jury is, zo gaf men aan, onder de indruk van het hoge kwaliteitsniveau en het innovatieve karakter van de onderneming.

Jury

De jury bestond dit jaar uit Corien Wortmann, Vice-voorzitter Europese Volkspartij en voormalig CDA-Europarlementariër, Koos Burgman, directeur BOVAG en Leendert-Jan Visser, directeur MKB Nederland.
TLN wil met de jaarlijkse uitreiking van deze prijs ondernemers stimuleren meer aandacht te schenken aan continue kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector. Dekra Certification een organisatie voor onafhankelijke beoordelingen en certificering heeft alle audits en rapportages voor de ondernemersprijs uitgevoerd.

Uiteraard zijn we met al onze medewerkers blij met onze prijs, maar we beseffen ons heel goed dat een prijs u als opdrachtgever misschien niet zo veel zegt, we moeten het vooral iedere dag met elkaar gaan waarmaken in onze dienstverlening.

“Sizzen is neat, dwaan is in ding” zeggen we in Fryslân, we gaan ook het komende jaar weer ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te bedienen en deze prijs zal ons hierbij zeker stimuleren!

Hoekstra BV wint landelijke ondernemersprijs transport en logistiek 2015