Specialist in vervoer van bijzondere goederen

  • 90 jaar kwaliteit in logistiek
  • 100% Hollands vernuft
  • Schadevrij, compleet en op tijd geleverd

2-mans distributie

Verder dan de voordeur

Steeds vaker bestellen consumenten online producten die te kwetsbaar, te groot of te zwaar zijn om door n chauffeur te laten lossen.
Sanitair dat naar een etage moet worden gebracht. Meubels die op de juiste plaats moeten worden neergezet. Witgoed dat moet worden omgeruild, etc. Veel verladers denken dat dit dusdanig complex is dat ze het zelf moeten doen, maar kampen met hoge kosten door te weinig adressen in een rit en pieken en dalen in het aanbod.

_MG_9642

Hoekstra biedt d oplossing

Herkent u dit? Kies dan voor Hoekstra Tweemansdistributie.
Hoekstra werkt met bakwagens die iedere dag in een andere regio van Nederland actief zijn, beide voorzien van twee sterke en klantgerichte bezorgers.

Tweemansdistributie, wat maakt het complex?

Planning
Een goed afgestemde afleverplanning is essentieel maar ook een korte afstand tussen de verschillende afleveradressen. Daarom kiezen veel bedrijven voor het uitbesteden aan Hoekstra, zodat het aantal tweemansleveringen gecombineerd kan worden met derden en het zo minder kostbaar is.

Levertijd
Uw klanten willen de door hen bestelde goederen graag zo snel mogelijk ontvangen. Binnen iedere regio in Nederland moet dus minimaal 1 x per week een tweemanslevering kunnen plaatsvinden.

Deskundigheid & Klantvriendelijkheid
Bij tweemansdistributie kom je bij de klant over de vloer, in de keuken, in de kamer. Wij zijn een direct verlengstuk van u en daarmee het visitekaartje van uw (web)winkel. Belangrijk dus om goed samen te werken en waar mogelijk rechtstreeks instructies te geven aan de chauffeurs/inhuizers die de opdrachten voor u uitvoeren.

_MG_9795

Ook uw tweemansleveringen uitbesteden aan Hoekstra?

Neem dan contact op met Christien, Antje of Marieke van onze afdeling Verkoop, telefoon (0515) 412 110 of stuur een e-mail naar .

Hier kunt u onze uitgebreide folder downloaden.