Specialist in vervoer van bijzondere goederen

  • 90 jaar kwaliteit in logistiek
  • 100% Hollands vernuft
  • Schadevrij, compleet en op tijd geleverd

Hoe werken wij?

Bij Hoekstra begrijpen wij als geen ander hoe we een verhuizing vlot en soepel kunnen laten verlopen. Zonder dat u zich daar druk over hoeft te maken maken, want met bijna 90 jaar verhuiservaring kunt u op ons bouwen.

Betrouwbaar

Vanaf de oprichting in 1929 is Hoekstra BV uitgegroeid tot een logistieke partner van formaat. Met een modern wagenpark van ruim 55 vrachtwagencombinaties en circa 130 gemotiveerde medewerkers zijn uw kostbare en dierbare spullen bij ons in vertrouwde handen.

Hoekstra levert maatwerk

Hoekstra BV weet dat geen enkele verhuizing hetzelfde is. Daarom maken wij vooraf een inventarisatie van uw wensen zodat onze maatwerkofferte helemaal aansluit bij uw situatie.

Kwaliteit

Als Erkende Verhuizer regelen wij uw verhuizing tot in de puntjes. Ook wanneer het gaat om een internationale verhuizing, emigratie of inboedelopslag.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze verhuisaanpak of wilt u een afspraak maken voor een inboedelopname? Neem dan contact op met Christien, Cornelis of Bart van onze afdeling Verkoop, telefoon (0515) 412 110 of stuur een e-mail.

Hoekstra BV: dat pakt altijd goed uit!